Autor
Marta Espinosa

Simetria i bellesa: el metro de Londres a través dels ulls d'una usuària i el seu mòbil

El perfil d'Instagram de Jess Angell, sota el seu àlies de Miss Underground (a Instagram la trobareu com a @missunderground), ho diu tot. És una enamorada, literalment, del metro de Londres. En aquest compte de la popular xarxa social trobareu un àlbum de més d'un miler de fotografies de diferents racons del famós tube retratat buit, simètric, totes capturades amb la càmera d'un mòbil iPhone. 

Passadissos, escales mecàniques, escales de pedra... línies rectes, línies corbes, blancs, llum, colors freds i la gairebé omnipresent forma de tub, que hi regna i dona nom carinyós al popular Underground londinenc. És el metro més antic del món, alguns el consideren vell i brut, però sempre eficient. Les instantànies de Miss Underground no mostren res d'això, només puresa i bellesa sense retocs, a banda d'alguns ajustos d'enquadrament, segons confirma la mateixa autora.

I sembla que comença a ser tota una eminent instagrammer, fa cursos especialitzats en fotografia per a la xarxa social, realitza campanyes a Instagram per a marques i és coautora del llibre Lea este libro si quiere ser famoso en Instagram.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:51
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/simetria-bellesa-metro-de-londres-traves-ulls-duna-usuaria-seu-mobil