Autor
Oriol Pàmies

En marxa la campanya explicativa de la pròxima ampliació de la nova xarxa de bus

Ja s’estan difonent en webs, cartells, fullets i altres suports els detalls dels canvis que entraran en vigor el 25 de juny, amb el lema ‘Una ciutat més connectada’.

Des de l’11 de juny, l’Ajuntament de Barcelona i TMB tenen en marxa una campanya de comunicació per traslladar a la ciutadania els detalls del desplegament de les tres línies de la nova xarxa de bus que entraran en servei el 25 de juny: D50, V9 i V33. S’informa igualment de la posada en marxa de la línia 52 i dels altres canvis associats.

Així, s’han activat els apartats específics en els llocs webs de l’Ajuntament i de TMB; ha començat el repartiment de fullets, tant el model genèric com els detallats per territoris; la col·locació de cartells en marquesines, porteries, comerços, mercats i altres equipaments públics; i ja es poden veure els missatges de la campanya en  banderoles, circuits d’opis, pantalles de leds, exterior d’autobusos i MouTV, als quals s’afegiran altres suports els pròxims dies: bàners, premsa, falques de ràdio, xarxes socials i l’aplicació TMB App.

La setmana vinent entraran en acció els informadors, que al llarg de dues setmanes es desplegaran en autobusos, parades, CAPs i hospitals, zones escolars, casals de gent gran, a les zones d’influència de les noves línies o línies afectades per la nova fase.

Nova línia urbana a Sant Adrià de Besòs

D’altra banda, ahir es va presentar a Sant Adrià de Besòs la nova línia B21 de Tusgsal, que connectarà l’estació de Rodalies amb la Via Trajana de Barcelona, enllaçant diversos equipaments del municipi. Es posarà en marxa el dilluns 25 de juny, al mateix temps que la  V33 (Fòrum / Campus Besòs - Santa Coloma) de la nova xarxa de bus, amb la qual es complementa.

Més informació sobre la B21 i els canvis al servei de bus a Sant Adrià a la nota de premsa de l’AMB.

Imatge
Cartell sobre la posada en servei de la línia D50 / Foto: Pep Herrero (TMB)

Cartell amb els detalls de la posada en servei de la línia D50 / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dimarts, juny 12, 2018 - 13:54
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/marxa-campanya-explicativa-de-proxima-ampliacio-de-nova-xarxa-de-bus