Autor
Redacció

Nova sèrie de vídeos amb consells d'ús i de convivència al metro i al bus

TMB ha estrenat una nova línia de continguts i materials visuals amb recomanacions per viatjar bé en transport públic. 

La  nova línia de vídeos #moutebé i vinyetes literàries són sèrie de consells i recomanacions d'ús mentre viatgem en metro o en bus. En aquest sentit, apropen d'una forma simpàtica i didàctica la guia de l’usuari amb recomanacions de comportament. Els consells es difonen pel canal de Twitter @TMBinfo i estan recollits al perfil d'atenció i en una llista de reproducció al canal de TMB a YouTube. 

Les dues primeres peces aconsellen com moure's de la millor manera per la xarxa de metro. Un dels consells és el ja clàssic lema deixar sortir abans d'entrar. Entrar al metro i sortir-ne de forma organitzada i fluïda ajuda a reduir el temps de parada i fa augmentar la regularitat de la xarxa i la freqüència de pas dels trens. El segon vídeo fa referència a tenir cura de les motxilles grans, per tal de garantir la comoditat de tots, quan viatgem en bus o metro, treure's la motxilla de l’esquena i portar-la a la mà.

Cada setmana s'estranarà al perfil de Twitter @TMBinfo un nou consell en format de vídeo o de vinyeta literària amb l'etiqueta #moutebé.

Darrera modificació
dijous, juny 7, 2018 - 08:14
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/nova-serie-de-videos-amb-consells-dus-de-convivencia-metro-bus