Autor
Redacció

El 25è congrés de l'ATUC girarà al voltant del concepte de flexibilitat en el transport

Àvila congregarà dijous i divendres d'aquesta setmana els responsables de les empreses operadores de transport urbà de tot Espanya, tant públiques com privades.

L'Associació d'Empreses Gestores de Transports Col·lectius Urbans (ATUC) convoca el 25è Congrés Nacional de Transport Urbà i Metropolità, que se celebrarà a Àvila (Castella i Lleó) els dies 7 i 8 de juny, amb la voluntat de ressaltar el concepte de la flexibilitat aplicada a la mobilitat col·lectiva.

En diverses sessions i debats, els organitzadors plantejaran preguntes com ara si actualment els operadors de transport públic són prou flexibles, si estan preparats per donar respostes eficaces a les necessitats mediambientals i de mobilitat de les àrees metropolitanes i si s'ha d'obrir una reflexió sobre la forma de gestionar les empreses operadores. També s'analitzaran exemples d'altres països.

Dijous l'ATUC celebrarà la seva assemblea general. Divendres al matí, Pere Calvet, president de la UITP, farà la intervenció inicial del congrés, sobre la flexibilitat del transport al món.

Altres ponents destacats seran Ginés de Rus, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria, director del màster d'Economia del Transport de la Universitat Carlos III i assessor de diversos organismes internacionals, i Alfons Cornellà, fundador i president d'Infonomia, una companyia de serveis d'innovació que té una xarxa de 25.000 professionals a tot el món.

L'ATUC agrupa les empreses de transport públic d'Espanya per treballar conjuntament per una mobilitat sostenible i la millora contínua d'un sector que genera més de 25.000 llocs de treball i representa més de 2.500 milions d'euros a l'any en facturació. Hi estan associades 80 companyies de bus, metro, tren i tramvia, entre les quals TMB.

Darrera modificació
dilluns, juny 4, 2018 - 16:12
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/25e-congres-de-latuc-girara-voltant-concepte-de-flexibilitat-transport