Autor
Redacció

Janet Sanz: "Estem fent un transport del segle XXI per millorar el dia a dia de la gent"

La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, el conseller delegat de TMB, Enric Cañas, i el director de serveis de Mobilitat de l'Ajuntament, Adrià Gomila, han presentat avui el pròxim pas en el desplegament de la nova xarxa de bus: tres línies més, el 25 de juny, que suposaran un nou eix diagonal, la D50, i dos de verticals, la V9 i la V33.

Sanz ha explicat la implantació d'aquestes línies, i de les altres cinc que vindran a la tardor i que completaran la graella de 28 previstes, com una mesura "per millorar la vida diària de les persones". "Necessitem una xarxa de transport públic del segle XXI que ens ajudi a lluitar contra la contaminació i a favor del dret a respirar aire net. Ens hi juguem la salut", ha remarcat.

La tinenta d'alcaldia ha insistit en la "mirada estratègica" d'abast metropolità del projecte de la nova xarxa, que es fa evident en aquesta fase amb la línia V33, que relliga els municipis de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs a través dels barris del Bon Pastor i del Besòs de Barcelona.

 En el vídeo que compartim, del canal de YouTube de l'Ajuntament de Barcelona, es pot repassar el desenvolupament de la roda de premsa sencera.

Darrera modificació
dimecres, maig 30, 2018 - 17:40
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/janet-sanz-estem-fent-transport-segle-xxi-millorar-dia-dia-de-gent