31.05.2018
Autor
Premsa TMB

El Barcelona Night Tour comença aquest divendres una nova temporada

Subtítol

La capital catalana és una de les poques ciutats europees que disposen d’un servei de transport turístic nocturn.

El Barcelona Bus Turístic, operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, ofereix des d’aquesta setmana, per dotzè any consecutiu, un itinerari nocturn pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Des de demà, divendres 1 de juny, fins al 16 de setembre es posa en marxa aquest popular servei que funciona totes les nits dels divendres, dissabtes i diumenges. La ruta permet descobrir la Ciutat Comtal amb la llum i el color dels monuments més característics i conèixer els principals punts d’interès històric, cultural i artístic de Barcelona des d’una perspectiva insòlita, des del pis superior descobert d’un autobús turístic.

Aquest passeig nocturn únic inclou una parada a la Font Màgica de Montjuïc per assistir a l’espectacle de música i llum. Altres punts d’interès són la plaça de Catalunya, la Pedrera, la Casa Batlló, la Torre Agbar, el Teatre Nacional de Catalunya, l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, el passeig de Colom, les Drassanes, la plaça d’Espanya, Fira de Barcelona, Fundació Joan Miró i telefèric de Montjuïc, Jardins Costa i Llobera i Port, Caixaforum, Anella Olímpica, Parc de la Ciutadella, Estació de França i Arc de Triomf. A més, dalt del bus hi ha un informador que comenta, en tres idiomes (català, castellà i anglès), tot el recorregut per treure el màxim partit a la visita.

Imatge
Plànol del recorregut de la ruta del Barcelona Night Tour / Imatge: TMB

Plànol del recorregut de la ruta del Barcelona Night Tour / Imatge: TMB 

Les sortides es fan a les 21.30 hores els divendres, dissabtes i diumenges, des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (davant d’El Corte Inglés). La durada d’aquesta ruta nocturna és aproximadament de dues hores i mitja.

Barcelona és una de les poques capitals europees que disposen d’un servei de transport turístic nocturn. L’any 2017, durant la temporada d’estiu, en van gaudir 5.634 persones.

Tiquets a la venda al web Hola Barcelona

L’aforament del Barcelona Night Tour és limitat, motiu pel qual convé fer reserva prèvia. El servei es pot contractar per internet des del portal Hola Barcelona, la plataforma en línia que ofereix informació detallada i on es poden adquirir els bitllets per als transports turístics que gestiona TMB (Barcelona Night Tour, Barcelona Bus Turístic, Catalunya Bus Turístic, Telefèric de Montjuïc i els abonaments per dies Hola BCN!).

Es pot comprar també a les oficines d’informació turística i atenció al visitant de Barcelona Turisme. Enguany també estarà disponible la venda del tiquet nocturn a bord del Barcelona Bus Turístic diürn.

El preu del bitllet és de 20 euros per als adults i de 10 euros per als nens d’entre 4 i 12 anys.

Darrera modificació
31.05.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/barcelona-night-tour-comenca-aquest-divendres-nova-temporada