Autor
Redacció

El Tramvia Blau obre de nou les portes als infants d'una escola bressol municipal

Avui s'ha desenvolupat la primera activitat del programa TMB Educa a la plaça de la Central, amb quatre tramvies històrics, després de la suspensió del servei que es va fer a finals de gener.

El Tramvia Blau ha obert avui les portes als infants de l'escola bressol municipal que porta el seu nom, situada a la plaça d'Alfonso Comín, en el marc d'una activitat organitzada per TMB com a pilot d'una nova línia d'activitats educatives dirigides a la totalitat de centres de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

L'activitat té com a objectiu el coneixement d'un transport emblemàtic, veritable museu sobre rodes, que data dels inicis del segle XX i per tant és una referència per entendre l'evolució social i econòmica de la ciutat. Confirma, per tant, la voluntat que continuï la labor de divulgació al voltant d'aquest element patrimonial, com va anunciar TMB en el moment de suspendre'n el servei per abordar la modernització a fons de la infraestructura, el 29 de gener passat.

L'activitat es desenvolupa a la plaça de la Central, situada davant la cotxera del Tramvia Blau, on han sortit quatre vehicles diferents perquè els escolars en poguessin conèixer les característiques i familiaritzar-s'hi des de l'interior dels cotxes, tot sota la direcció del personal responsable del manteniment dels tramvies que forma part del grup de monitors de TMB Educa.

Imatge
Media Name: visita-tramvia-blau-tmb-educa-escola-bressol.jpg

Explicació a l'interior d'un tramvia / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)
 

Darrera modificació
dimarts, juliol 10, 2018 - 12:05
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tramvia-blau-obre-de-nou-portes-infants-duna-escola-bressol-municipal