Autor
Redacció

El projecte Kango!, reconegut amb el Premi Barcelona Innovació Educativa

La iniciativa de foment de la mobilitat escolar sostenible i autònoma al districte de Sarrià - Sant Gervasi, iniciada el 2014 amb la participació de TMB, rep una de les noves distincions.

L'Institut Municipal d'Educació de Barcelona ha distingit el projecte Kango!, en què participa TMB, amb el Premi Barcelona Innovació Educativa 2018, en la modalitat de projectes de l'àmbit districte, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Els premis, creats aquest any, tenen com a objectiu reconèixer iniciatives innovadores en l'àmbit de l'educació. S'han valorat els projectes que comporten una millora de la pràctica educativa i que contribueixin a promoure les oportunitats educatives i la inclusió social en les dues modalitats establertes en funció del seu àmbit sectorial i territorial.

Des del 2014, l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Abertis, la Fundació Catalana Síndrome de Down, TMB i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya col·laboren en el projecte Kango!, que facilita l'ús del transport públic de forma autònoma als escolars del districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Darrera modificació
dimarts, maig 22, 2018 - 14:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/projecte-kango-reconegut-amb-premi-barcelona-innovacio-educativa