Autor
Redacció

Comencen les obres de la primera fase de l'adaptació de l'estació de Vallcarca de la línia 3

Els treballs consisteixen en la construcció de dos ascensors per connectar el vestíbul i cadascuna de les andanes
L'obra comporta una inversió d'1,7 milions d'euros i té un termini d’execució de 15 mesos.

El departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat, amb les tasques prèvies d’implantació i de senyalització, les obres de la primera fase de l’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’estació de Vallcarca de la la línia 3 de metro, situada sota l’avinguda Vallcarca de Barcelona. Es preveu que els treballs, que compten amb un pressupost d’1,7 milions d'euros, tinguin una durada de 15 mesos, segons ha informat el departament en un comunicat.
 
L’obra inclou la remodelació del vestíbul de l’estació per encabir-hi dos ascensors que el comuniquin amb les andanes, així com la supressió de diversos graons en aquest àmbit per tal de generar rampes que facilitin el flux dels usuaris.
 
En paral·lel, el departament redactarà durant aquest any, en coordinació amb l’Ajuntament de Barcelona, el projecte per a l’execució de l’ascensor de carrer que completarà l’adaptació de l’estació. Aquest ascensor s’emplaçarà a la banda costat Putxet de l’estació i disposarà de tres parades, una al vestíbul, una a l’avinguda Vallcarca i una altra al carrer república Argentina.
 

Darrera modificació
dimarts, maig 8, 2018 - 14:00
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/comencen-obres-de-primera-fase-de-ladaptacio-de-lestacio-de-vallcarca-de-linia-3