Autor
Marta Espinosa

Les xifres que van moure les xarxes de transport de TMB durant el 2017

TMB ha publicat les dades de l'activitat de les seves xarxes de transport durant l'any passat: oferta, demanda, plantilla... Tot en tres idiomes i condensat perquè càpiga en una butxaca.

A l'SlideShare i al web de TMB es poden consultar les principals dades que hi ha darrere les xarxes de metro i autobusos regulars i també dels serveis turístics gestionats per TMB durant l'exercici 2017.

El total de viatgers transportats per TMB el 2017 va ser de 593,9 milions, màxim històric. El metro ha mogut 390,40 milions de passatgers en un any, un altre rècord, el bus i els transports d'oci n'han transportat 203,50 milions. De mitjana, en hora punta els feiners al metro han funcionat 150 trens, en nou línies i 156 estacions (comptant el Funicular). En superfície, en hora punta, han circulat 856 autobusos, en 98 rutes que sumen 2.541 parades.

Aquestes són només algunes de les xifres que es poden trobar en aquest document que la companyia publica anualment. Hi ha magnituds com ara la demanda i l'ocupació, el nombre de línies i parades, l'edat mitjana dels parcs mòbils o les velocitats comercials, entre d'altres. 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:53
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/xifres-que-van-moure-xarxes-de-transport-de-tmb-durant-2017