Autor
Redacció

Campanya per demanar més pressupost europeu per a un transport net i modern

La UITP se suma a l'aliança del sector que pressiona la UE perquè sigui conseqüent amb els objectius de fomentar una economia més interconnectada i baixa en carboni.

Més de 40 organitzacions del sector del transport, entre les quals hi ha la UITP, s'han unit per demanar més inversió en transport net i modern en el marc de les negociacions sobre el proper marc financer plurianual (MFF) de la Unió Europea (UE). La campanya gira al voltant del lema Més pressupost de la UE per al transport (en anglès ha donat lloc a l'etiqueta #MoreEUbudget4transport) i d'un lloc web.

Sense una forta inversió de la UE en el transport, el pla de la UE per crear un transport eficaç i sense emissions de carboni no es materialitzarà, sostenen els impulsors. A més, si el pressupost de transport no augmenta en el període 2021-2027, la finalització de la xarxa principal transeuropea es troba en risc per falta de recursos.

Els promotors, amb el nom d'Aliança pel Transport, subratllen el paper beneficiós que té el sector en els àmbits de l'economia, l'ocupació, la prevenció del canvi climàtic i la innovació tecnològica.

Darrera modificació
dilluns, abril 16, 2018 - 08:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/campanya-demanar-mes-pressupost-europeu-transport-net-modern