Autor
Redacció

Surten de Santa Perpètua els primers cotxes per a la línia 2 del metro de Panamà

Ja ha començat el viatge des de Catalunya els 21 trens de cinc cotxes cadascun per a la futura línia 2 del metro de Panamà. El primer comboi va sortir dimecres passat de la planta d'Alstom a Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental, amb destinació al port de Tarragona, des d'on salparà cap a Panamà. La fàbrica de Santa Perpètua es va encarregar també de la fabricació dels 20 trens de tres cotxes que circulen actualment per la línia 1 del metro panameny, inaugurada el 2014. En paral·lel Alstom està fabricant i lliurant 70 cotxes addicions que permetran ampliar la flota actual de la línia 1 fins als 26 trens quíntuples.

La segona línia de metro de Panamà, que s'inaugurarà el 2019, tindrà una extensió de 21 quilòmetres i comptarà amb 16 estacions. Sumada a línia 1, la xarxa de metro de la ciutat centreamericana arribarà a una longitud de 37 quilòmetres.

La línia 2 del metro de Panamà és un dels projectes internacionals en què participa TMB, que s'ocupa de la gestió i supervisió del projecte com a part integrant d'un consorci format amb la consultoria Ayesa i The Louis Berger Group. Anteriorment TMB va realitzar amb èxit la mateixa funció de project management per a la construcció i posada en servei de la línia 1, en associació amb Ayesa i Inelectra.

Darrera modificació
dimecres, abril 4, 2018 - 10:46
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/surten-de-santa-perpetua-primers-cotxes-linia-2-metro-de-panama