Autor
Redacció

La cursa nocturna per l’interior del metro de Bilbao, gravada per un corredor

Josu García, periodista d’El Correo i corredor de l’Under Run Metro Bilbao 2018, va fer servir una càmera d'acció per gravar i narrar des de dins la cursa, que va tenir lloc la nit del 25 al 26 de març pel metro de Bilbao.

El resultat és un entretingut vídeo que recull diferents moments de la prova, com la preparació dels participants, alguna de les sortides que es van donar, per grups de 20 corredors, les vistes de diferents etapes de la carrera, el pas per alguna de les estacions o les sensacions viscudes per altres corredors.

L’Under Run Metro Bilbao 2018 era la primera cursa nocturna que es feia al suburbà de Bilbao. Un total de 200 esportistes van cobrir el recorregut, de quasi 8 quilòmetres, entre les estacions de Moyua i Ansio, tal com ja vam explicar en un article al nostre portal de notícies.

Aquesta és una cursa semblant a la que es va fer a Barcelona amb motiu de la celebració del 90è aniversari del metro barceloní el 2014. Durant la nit del 28 d’agost, 300 participants van prendre part en la prova no competitiva de 10 quilòmetres pels túnels de la línia 2, entre les estacions d'Universitat  i Gorg (Badalona).