Autor
Redacció

Art quilòmetre zero, per renovar l'aspecte exterior de trens antics de Sacramento

L'operador regional de transport públic de Sacramento (SacRT) i la Comissió de les Arts Metropolitanes de la mateixa ciutat nord-americana han trobat una manera eficient  i rendible de millorar l'aparença dels trens lleugers més antics. Han elaborat un projecte que, a més de renovar exteriorment els vells combois, fomenta l'art gràfic quilòmetre zero per al gaudi de la ciutat californiana.

Aquest projecte consisteix a crear una exposició rodant amb art gràfic que embolcalla l'exterior de quatre dels trens lleugers del SacRT. Les encarregades de fer aquestes obres han estat quatre dones, artistes locals, escollides entre 29 candidats. A cadascuna els han donat un tema perquè elaboressin les seves creacions: Aquí ve el tren, Moviment, Gossos mirant el cel nocturn i Una nova terra.

Ruby Chacón, Linda Nunes, Kerri Warner i Donine Wellman són les quatre dones artistes que protagonitzen, amb les seves obres en vinil que poden mantenir-se durant 7 anys, l'exposició d'art dels quatre trens de Sacramento.

Darrera modificació
dimecres, març 28, 2018 - 08:30
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/art-quilometre-zero-renovar-laspecte-exterior-de-trens-antics-de-sacramento