Autor
Toni Bravo

Comença la temporada d'estiu als autobusos turístics

Des d'avui opera la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic i des del 19 de març han començat les sortides de les diferents modalitats del catàleg del Catalunya Bus Turístic per a la temporada càlida.

Quan s'acosta la Setmana Santa es posa en marxa la Ruta Verda del Barcelona Bus Turístic (BBT), que recorre el litoral de la ciutat entre el Port Olímpic i el Fòrum. Es tracta d'una ruta de temporada, que donarà servei entre el 23 de març i el 4 de novembre, integrada en el servei regular turístic del BBT, format per tres rutes i un únic bitllet d'un o dos dies.

La Ruta Verda té com a principals atractius les platges del litoral barceloní i el Museu Blau. També serveix d'enllaç entre els establiments hotelers de la zona Poblenou - Diagonal Mar i la resta del BBT, a través de la parada del Port Olímpic compartida amb la Ruta Vermella.

Al mateix temps, les altres dues rutes amplien els horaris i passen a fer les últimes sortides a les 8 del vespre. La Ruta Blava i la Ruta Vermella surten de la plaça Catalunya.

També ha arrencat aquest dilluns, 19 de març, fins a l'11 de novembre, la temporada estiuenca del Catalunya Bus Turístic, que ofereix set possibilitats diferents per fer una sortida curta des de Barcelona. Els detalls de les rutes són al seu web.

Els transports turístics que TMB opera o en què participa es presenten com a opcions interessants per recomanar a familiars o amics quan venen de visita a Barcelona.

 

Catalunya Bus Turístic starts the summer season! Discover what Catalonia has to offer beyond Barcelona: you can visit Girona, Figueres and the Dalí Museum, Gaudí’s Colònia Güell, Montserrat or the Catalan Pyrenees at Vall de Núria. Check out all information in our new website: https://www.catalunyabusturistic.com/en • • • ¡En Catalunya Bus Turístic ponemos en marcha la temporada de verano! Consulta las rutas y sus nuevos horarios en https://www.catalunyabusturistic.com/es • • • Catalunya Bus Turístic estrena la temporada d’estiu! Cada dia hi ha més d’una ruta per a gaudir-ne! Consulta els itineraris i els nous horaris: https://www.catalunyabusturistic.com/ca • • • #CatalunyaBusTurístic #catalunyaexperience #visitcatalunya #catalonia #descobreixcatalunya #igerscat #catalunyaplaces #catalunyatestimo #catalunyagram #ig_catalonia

Una publicación compartida por Barcelona Bus Turistic (@barcelonabusturistic) el

 

Darrera modificació
divendres, març 23, 2018 - 09:34
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/comenca-temporada-destiu-autobusos-turistics-0