Autor
Redacció

'Life Underground', el documental interactiu amb històries dels viatgers de 14 metros del món

Quantes vegades hem pujat al metro i hem imaginat històries d'usuaris que tenim al nostre voltant o que simplement ens han cridat l'atenció per alguna raó? Mentre fem el nostre viatge, potser imaginem aspectes de la vida dels altres usuaris o fem alguns tipus de conjectures sobre d'on venen, cap a on van, quina feina deuen tenir, si venen de treballar o si són feliços.

Life Underground és un excel·lent projecte documental web interactiu sobre 14 metros del món, centrat en l'aspecte humà del metro, en les històries dels seus usuaris, en les peripècies vitals dels seus viatgers. 


Aquesta obra audiovisual interactiva, de la qual ja ens vam fer ressò al nostre portal de notícies el 2016 quan era un projecte, és obra del documentalista francès Hervé Cohen i compta amb el suport de l'Associació Internacional del Transport Públic (UITP).

Al web interactiu pots convertir-te en un usuari més i viatjar, en els vagons o des de la cabina de conducció, pels metros de 14 ciutats del món: Berlín, Brussel·les, Hong Kong, Lausana, Los Angeles, Madrid, Mont-real, París, Santiago de Xile, Shenzhen, Estocolm, Tòquio, Taipei i Varsòvia.

El documental permet, a més de gaudir de l'arquitectura, dissenys i espais dels suburbans, copsar l'ambient d'aquests metros barrejant-nos-hi com un més dels seus usuaris. El web interactiu està creat com un gresol d'històries d'alguns d'aquests viatgers, que expliquen les seves experiències vitals en temes com l'amor, els somnis, la família, la joventut, la migració, la feina o la vellesa,...

Aquest projecte vital sota terra continua expandint-se. A finals del 2018, Life Underground espera ampliar-se a 20 metros més d'arreu del món.

Darrera modificació
divendres, març 16, 2018 - 08:25
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/life-underground-documental-interactiu-amb-histories-viatgers-de-14-metros-mon