13.03.2018
Author
Premsa TMB

Transport públic al Camp Nou per dimecres, 14 de març (Barça - Chelsea)

Subtítol

El metro funcionarà fins a les 12 de la nit, com és habitual els dies feiners

Per al partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i el Chelsea de demà dimecres, 14 de març, que tindrà lloc al Camp Nou a partir de les 20.45 hores, TMB reforçarà el seu servei de metro i d’autobusos.

Els serveis i reforços previstos són els següents:

  • Metro: Es reforçarà amb més personal a les estacions properes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions que donen accés al Camp Nou són Badal (línia 5); Collblanc (línia 5 i línia 9 Sud), i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3. Dimecres el metro funciona fins a les 12 de la nit.
     
  • Autobusos: Es reforçarà el servei de les línies H8 i 50 en funció de la demanda que es pugui produir i a la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d’aquestes línies val 3,10 €.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei (https://www.tmb.cat/ca/servei-metro-bus-barcelona/avisos) del web de TMB.

Darrera modificació
15.03.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-camp-nou-dimecres-14-de-marc-barca-chelsea-0