28.02.2018
Autor
Premsa TMB

Normalitzat el servei d'autobusos de TMB en l'àmbit de Collserola

Subtítol

Les línies 111 i 118 fan els seus recorreguts habituals al Tibidabo i Vallvidrera

A les 16 hores han quedat normalitzats els recorreguts de les dues últimes línies d’autobús de TMB que havien experimentat restriccions a causa del temporal de neu de les últimes hores. Tant la línia 111 (bus del barri del Tibidabo) com la 118 (bus del barri de Mas Guimbau) han recuperat el seu itinerari habitual.

D’aquesta manera s’han acabat les restriccions i limitacions de recorregut que a primera hora del matí s’han hagut d’aplicar en una desena de línies de bus que opera TMB (V3, 102, 111, 118, 119, 127, 128, 130, 150 i 185). Amb el pas de les hores, els trajectes a les parts altes de la ciutat s’han anat normalitzant i així ho ha fet el servei de les línies afectades.

Per tant, ara mateix tota la xarxa d’autobusos (nova xarxa, convencionals i de proximitat) funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro. Com a mesura de prevenció davant la possible formació de gel, s’ha escampat sal als accessos de les estacions situades en cotes altes. En aplicació dels protocols interns per a situacions de neu, s’han pres mesures per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions tècniques situades a cel obert, en coordinació amb els ajuntaments.

TMB actualitza l’evolució de l’estat del servei de metro i bus a través del web corporatiu i del perfil d'informació i atenció a Twitter @TMBinfo.

Darrera modificació
01.03.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/normalitzat-servei-dautobusos-de-tmb-lambit-de-collserola-0