28.02.2018
Autor
Premsa TMB

Es redueixen les afectacions al servei de bus de TMB en l'àmbit de Collserola, a causa de la neu

Subtítol

Les línies 111 i 118 circulen amb limitacions al Tibidabo i Vallvidrera. La resta de la xarxa d'autobusos i el metro funcionen amb normalitat.

La neu caiguda aquesta matinada i matí i les baixes temperatures estan produint afectacions a la xarxa viària de la part alta de Barcelona, cosa que motiva restriccions mínimes en el servei d’autobusos de TMB.

Des de les 13.40 hores, l’estat dels trajectes a les zones de Vallvidrera i Tibidabo fa que circulin amb limitacions la línia 111 al Tibidabo i la línia 118, que no pot fer el recorregut per Mas Guimbau. Des de primera hora del matí, la nevada ha obligat a aplicar restriccions i limitacions de recorregut en una desena de línies de bus que opera TMB (V3, 102, 111, 118, 119, 127, 128, 130, 150 i 185). Amb el pas de les hores, els trajectes s'han anat normalitzant i així ho ha fet el servei de les línies afectades. 

La resta de la xarxa d’autobusos (nova xarxa, convencionals i de proximitat) funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro. Com a mesura de prevenció davant la possible formació de gel, s’ha escampat sal als accessos de les estacions situades en cotes altes. En aplicació dels protocols interns per a situacions de neu, s’han pres mesures per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions tècniques situades a cel obert, en coordinació amb els ajuntaments.

TMB actualitza l’evolució de l’estat del servei de metro i bus a través del web corporatiu i del perfil d'informació i atenció a Twitter @TMBinfo.

Darrera modificació
28.02.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/es-redueixen-afectacions-servei-de-bus-de-tmb-lambit-de-collserola-causa-de-neu