Autor
Redacció

Adjudicades les obres de la primera fase de l'adaptació de l'estació de Vallcarca de la línia 3


El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, per un import d'1,75 milions d'euros, les obres de la primera fase de l’adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l’estació de Vallcarca de la línia 3 de metro, situada sota l’avinguda Vallcarca de Barcelona. Es preveu que els treballs comencin la primavera vinent i tinguin un termini d’execució de 15 mesos.
 
L’obra que ara s’impulsa inclou la remodelació del vestíbul de l’estació per encabir dos ascensors que comuniquin el nivell vestíbul amb cada una de les andanes, així com la supressió de diversos graons.
 
En paral·lel, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, el Departament redactarà durant aquest any el projecte per a l’execució de l’ascensor exterior que completarà l’adaptació de l’estació. Aquest ascensor s’emplaçarà al costat Putxet de l’estació i disposarà de tres parades, una al vestíbul, una a l’avinguda Vallcarca i una altra al carrer república Argentina.

Més informació a la nota de premsa de la Generalitat.
 

Darrera modificació
divendres, febrer 23, 2018 - 13:32
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/adjudicades-obres-de-primera-fase-de-ladaptacio-de-lestacio-de-vallcarca-de-linia-3