Autor
Redacció

Vídeo 'Next station remix 2k16': la L9 Sud a ritme de música electrònica

Aquest mes de febrer volem recuperar un vídeo de Youtube de la línia 9 Sud de metro que es va publicar fa tot just un parell d'anys, poc després de la inauguració. Els sons del vestíbul amb la sirena d'una distribuïdora automàtica de venda de bitllets, de la megafonia del tren indicant quina serà la propera estació o anunciant el tancament de portes en diferents idiomes formen part del vídeo de música electrònica Next station remix 2k16, de Ci Gala i DJ Sipot, conegut com The Coverman Dee Jay.

El clip conté imatges de diferents elements de les estacions, com vestíbuls, portes d'andana, escales mecàniques, ascensors o línies de peatge. Algunes d'aquestes estacions tenen un disseny tan original i innovador que han estat reconegudes internacionalment als Premis FAD d'interiorisme 2016 o als Premis RIBA 2018, entre d'altres.

El vídeo musical també mostra interessants imatges des de la capçalera d'un dels trens automàtics que circulen per la L9 Sud, mostrant el recorregut pels túnels al ritme de la música electrònica fins arribar a les portes d'andana del vestíbul de la següent estació.

Darrera modificació
dimecres, març 7, 2018 - 08:16
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/video-next-station-remix-2k16-l9-sud-ritme-de-musica-electronica