Autor
Redacció

#TMBrecomana el concert Notes Solidàries per Badalona, el 27 de febrer, a L'Auditori

L'Auditori de Barcelona s'omplirà de gospel i germanor amb 90 veus que intervindran el proper dia 27 de febrer durant la segona edició de Notes Solidàries per Badalona.

A l'escenari actuarà el Cor de Gospel de Sant Cugat, que celebra el seu desè aniversari sota l'eslògan 10 anys de música per a la solidaritat. Des de la seva fundació, el 2008, ha recollit 100.000 euros per a entitats solidàries i ha cantat al costat dels grans del gospel com són el Chicago Mass Choir i The King Gospel Choir.

L'artista convidat és un artista de la música afro-soul d'origen camerunès i finalista d'una de les darreres edicions del programa The Voice a França: Emmanuel Pi Djob.

La segona edició de Notes Solidàries, promoguda per la farmacèutica Menarini, destina la seva recaptació a projectes de dues entitats socials de referència a Badalona: per una banda, a la Fundació Ateneu Sant Roc, que promou projectes socioeducatius al barri de Sant Roc de Badalona, dirigits a nens, joves i adults, incidint especialment en els col·lectius més vulnerables en risc d'exclusió social.

Per una altra, a la Fundació Institut Guttmann, entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal promoure, impulsar i aconseguir la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d'origen neurològic.

Les entrades es poden adquirir al web Notes Solidàries per Badalona i a les taquilles de L’Auditori de Barcelona, a un preu de 20 euros.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
divendres, febrer 23, 2018 - 08:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-concert-notes-solidaries-badalona-27-de-febrer-lauditori