Autor
Redacció

La campanya lúdica contra l’estigma de la salut mental fa una parada a Mundet el dia 7

Obertament vol captar l'atenció dels viatgers amb l'objectiu de fer-los seure de manera relaxada durant 5 minuts i trencar les barreres sobre la salut mental.

Parla Obertament, la campanya lúdica per reflexionar sobre l'estigma de la salut mental, proposa una jornada de conscienciació al vestíbul de l'estació de metro Mundet de la L3, el dia 7 de març, des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda. Aquesta és la nova data programada, en substitució del dia 28 de febrer.

L'acció consisteix a respondre mitjançant unes pilotes una sèrie de qüestions relacionades amb la salut mental. La jornada comptarà amb la presència de persones que viuen un problema d'aquest tipus. El seu testimoni ajudarà els usuaris a reflexionar sobre la mirada que té la societat respecte a aquest estigma.

La campanya passarà per diverses poblacions de Catalunya amb accions a l'espai públic i a internet (#sofaobertament, @noalestigma) per tal de trencar prejudicis i contribuir a una societat més oberta, justa i inclusiva.

Obertament, responsable de la iniciativa, és un conjunt d'associacions que lluiten contra l'estigma i la discriminació que pateixen les persones afectades per algun problema de salut mental. Treballen per aconseguir canvis en les actituds i comportaments de la població respecte a les persones que pateixen aquestes malalties.

Darrera modificació
dimecres, febrer 28, 2018 - 17:54
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/campanya-ludica-contra-lestigma-de-salut-mental-fa-parada-mundet-dia-7