13.02.2018
Autor
Premsa TMB

Normalitzat el servei d'autobusos de TMB en l'àmbit de Collserola

Subtítol

Les línies 111 i 185 fan els seus recorreguts habituals al Tibidabo i Sant Genís i els busos 118 i 128 ja circulen a Vallvidrera i les Planes.

La neu caiguda ahir a la nit i les baixes temperatures han afectat durant el matí la xarxa viària de la part alta de Barcelona, cosa que ha motivat algunes restriccions en el servei d’autobusos de TMB, que ja s’ha normalitzat.

A primera hora del matí, l’estat dels recorreguts a les zones de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes ha fet que no comencessin a prestar servei les línies de Bus del Barri 118 i 128, mentre que les línies 111 i 185 han començat la jornada amb limitacions, per la impossibilitat d’arribar als punts més alts dels itineraris (plaça Vallvidrera i Sant Genís, respectivament). Aquestes mateixes línies i cinc més de la zona de Can Carelleu i Roquetes van patir restriccions ahir a partir de les 8 del vespre.

Per tant, ara mateix tota la xarxa d’autobusos (nova xarxa, convencionals i de proximitat) funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro. En aplicació dels protocols interns per a situacions de neu, s’han pres mesures per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions tècniques situades a cel obert, en coordinació amb els ajuntaments.

TMB actualitza l’evolució de l’estat del servei de metro i bus a través del web corporatiu i del perfil d'informació i atenció a Twitter @TMBinfo.

Darrera modificació
13.02.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/normalitzat-servei-dautobusos-de-tmb-lambit-de-collserola