13.02.2018
Autor
Premsa TMB

Afectacions al servei de bus de TMB en l'àmbit de Collserola, a causa de la presència de neu i gel

Subtítol

La resta de la xarxa d'autobusos i la xarxa de metro funcionen amb normalitat

La neu caiguda ahir a la nit i les baixes temperatures estan produint afectacions a la xarxa viària de la part alta de Barcelona, cosa que motiva algunes restriccions en el servei d’autobusos de TMB.

A primera hora del matí, l'estat dels recorreguts a les zones de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes ha fet que no comencessin a prestar servei les línies de Bus del Barri 118 i 128, mentre que les línies 111 i 185 han començat la jornada amb limitacions, per la impossibilitat d'arribar als punts més alts dels itineraris (plaça Vallvidrera i Sant Genís, respectivament).

La resta de la xarxa d'autobusos (nova xarxa, convencionals i de proximitat) funciona amb normalitat, així com la xarxa de metro. En aplicació dels protocols interns per a situacions de neu, s’han pres mesures per assegurar el bon funcionament de les instal·lacions tècniques situades a cel obert, en coordinació amb els ajuntaments.

TMB actualitzarà l’evolució de l’estat del servei de metro i bus a través del web corporatiu i del perfil d'informació i atenció a Twitter @TMBinfo. 

Darrera modificació
13.02.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacions-servei-de-bus-de-tmb-lambit-de-collserola-causa-de-presencia-de-neu-gel