Autor
Redacció

Viatjar en Gold Class, la refinada classe superior del metro de Dubai

El metro de Dubai, als Emirats Àrabs Units, es va posar en funcionament el 2009 i és un dels suburbans més moderns del món. Gran part del seu recorregut transcorre per la superfície i es va concebre perquè les seves dues línies, la vermella i la verda, fossin automàtiques.

Business Insider, portal d'actualitat econòmica i tecnològica, d'emprenedoria i de tendències i que també va començar el 2009, ha fet un reportatge sobre l'experiència de viatjar en el suburbà de Dubai, ja que té algunes característiques diferents de la resta.

Aquestes peculiaritats són reflex de la societat a què el metro dona servei: els combois, de cinc vagons, estan dividits en classes. Quatre són de classe estàndard, coneguts com a Silver Class. El cinquè, situat en un extrem del tren, està dividit en dues parts: la meitat del vagó per a una classe en què només poden viatjar dones i nens, la Women and Children Only, i l'altra meitat és la de classe superior, la Gold Class.

L'article, molt visual, parla fonamentalment de l'experiència de viatjar en aquesta elitista Gold Class. Una classe que compta amb seients individuals, vistes espectaculars i altres avantatges que podeu descobrir a l'article, en anglès.

Darrera modificació
dilluns, febrer 19, 2018 - 12:08
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/viatjar-gold-class-refinada-classe-superior-metro-de-dubai