19.02.2018
Autor
Premsa TMB

Reobertura del telefèric de Montjuïc després de l’aturada tècnica per revisió

Subtítol

La línia regular de bus 150 cobria el trajecte entre Parc de Montjuïc i el Castell

Avui, dilluns 19 de febrer, el telefèric de Montjuïc ha obert de nou les portes al públic en l’horari habitual, un cop realitzades les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de la instal·lació, fet que n’ha motivat l’aturada des del 29 de gener fins ahir. L’actuació general de manteniment es programa cada any a l’hivern, coincidint amb l’època de menys demanda d’aquest sistema de transport.

Aquesta última setmana s’han realitzat les comprovacions i els exàmens oficials del sistema de transport per cable perquè pugui tornar a obrir les portes al públic avui dilluns.

Durant el tall els usuaris han pogut utilitzar la línia 150 de bus, que enllaça la plaça d’Espanya amb el Castell de Montjuïc. L’altre transport per cable de Montjuïc, el Funicular, va fer l’aturada tècnica obligatòria per revisió el mes de novembre passat.

Més d’1,4 milions de viatges en Telefèric el 2017

El telefèric de Montjuïc va fer el 2017 més d’1,4 milions de viatges, i des de la inauguració, el 2007, ja supera els 13 milions. És el mitjà de transport més modern i atractiu per arribar fins a la part alta de la muntanya de Montjuïc, amb les mesures de seguretat més exigents i accessible per a tothom.

Darrera modificació
19.02.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/reobertura-teleferic-de-montjuic-despres-de-laturada-tecnica-revisio-0