Autor
Toni Bravo

En marxa els nous webs del Barcelona Bus Turístic, Telefèric i Catalunya Bus Turístic

Els sites són responsius, ràpids i més funcionals. Des d'avui, 13 de febrer, els usuaris dels transports turístics de TMB poden gaudir a internet de més continguts interessants i més atractius visualment.

Els tres nous webs dels transports d'oci de TMB, el Barcelona Bus Turístic (BBT), el telefèric de Montjuïc i el Catalunya Bus Turístic, ja es poden visitar en les adreces barcelonabusturistic.cat, telefericdemontjuic.cat i catalunyabusturistic.com. Relleven així els webs anteriors que, en el cas del BBT, ha funcionat durant més de 8 anys amb un nombre de visites durant el 2017 de més de 454.000, en el cas del Barcelona Bus Turístic, i de més de 175.000 en el cas del Telefèric de Montjuïc.

Després de l'aplicació de la nova imatge a la flota del Barcelona Bus Turístic i de la renovació de l'app per a mòbils l'any passat, aquest mes de febrer han entrat en funcionament els nous webs amb l'objectiu de millorar l'experiència de l'usuari afavorint una navegació més contextual, còmoda i intuïtiva. Els nou webs s'han construït amb tecnologia responsiva, de manera que es poden consultar des dels diferents tipus de dispositius. A més, tenen un estil més visual i actual i han ampliat els serveis que fins ara tenien.

Alhora, els webs de cadascun dels transports d'oci volen ser una guia per a les persones que visiten la ciutat. Compten amb un espai de preguntes freqüents i a les seves capçaleres destaquen atractius vídeos amb informació sobre què poden fer si utilitzen aquell transport d'oci en concret. El continguts dels webs subratllen  la informació pràctica i turística dels llocs d'interès que poden visitar, amb curiositats incloses i allò que no et pots perdre de cap manera.

Barcelona Bus Turístic

El nou web del bus turístic original està disponible en diferents idiomes: català, castellà, anglès, francès, italià i alemany. A més de la informació del servei (amb la descripció i imatge de la parada i el temps de pas), hi podem trobar els horaris, les rutes i els tipus de bitllets segons edats o col·lectius.

Destaca la informació més pràctica per al visitant, com la compra directa dels bitllets, les promocions destacades, les possibles afectacions al servei, els llocs d'interès, descomptes, experiències d'altres usuaris, informació per al lloguer privat o la d'altres transports d'oci. A més, hi ha vincles directes amb els perfils de les xarxes socials del BBT.

Telefèric de Montjuïc

El web del telefèric de Montjuïc, disponible en català, castellà i anglès, compta amb magnífiques imatges aèries dels principals atractius de la muntanya de Montjuïc. A més de la informació pràctica que conté per al visitant i que ja hem comentat per al Barcelona Bus Turístic, els usuaris hi poden compartir experiències o informació sobre les vistes de Barcelona.

Catalunya Bus Turístic

Quant al web del Catalunya Bus Turístic, també disponible en català, castellà i anglès, hi trobem la informació del servei i rutes, amb moltes imatges interessants dels itineraris, preus i enllaç per comprar els bitllets i la possibilitat de contractar tours privats. L'usuari compta amb moltes dades sobre Catalunya, la seva història i curiositats per fer de la seva ruta una experiència de viatge inoblidable.

Darrera modificació
dilluns, juliol 26, 2021 - 07:55
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/marxa-nous-webs-barcelona-bus-turistic-teleferic-catalunya-bus-turistic