Autor
Redacció

Vídeo: l’arquitectura del metro de Washington que va fascinar el fotògraf Peter Steinhauer

El fotògraf premiat internacionalment i especialitzat en imatges arquitectòniques Peter Steinhauer explica en aquest vídeo els motius que el van dur a retratar els peculiars elements estructurals del metro de Washington DC.

Steinhauer va quedar impactat per l'estructura i els originals elements de disseny del sistema Metrorail quan va entrar per primera vegada a l'estació U Street de la capital federal dels Estats Units. Va ser llavors quan va decidir fer un projecte fotogràfic centrat en la singular arquitectura d'algunes de les seves estacions.

Moltes d'aquestes parades van ser dissenyades pel destacat arquitecte Harry Weese als anys seixanta. El fotògraf, amb el seu projecte, fa un homenatge a l'excel·lent treball ferroviari de Weese, tot destacant la bellesa dels elements i dels patrons arquitectònics que donen una personalitat única a aquesta xarxa de metro, la segona més utilitzada dels Estats Units.

Darrera modificació
dimarts, febrer 13, 2018 - 08:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/video-larquitectura-metro-de-washington-que-va-fascinar-fotograf-peter-steinhauer