Autor
Redacció

Fotomuntatges que mostren el pas del temps al metro de Moscou

L'edició en castellà del portal de notícies Russia Beyond té un article molt visual del periodista Nikolai Sevtxenko i la fotògrafa Anastàsia Karagodina sobre com ha canviat el metro de Moscou amb el pas del temps.

Per a cada estació hi ha un fotomuntatge que mostra un determinat enquadrament de l'estació. La part esquerra de la fotografia, en blanc i negre, ens ensenya com era antigament. La majoria d'aquestes instantànies han estat tretes d'arxius d'imatges russos. La part dreta, en color, mostra com és ara i continua amb la mateixa escena donant continuïtat a la part esquerra de la imatge en blanc i negre. Aquestes instantànies són de la fotògrafa Anastàsia Karagodina.

La composició permet veure com han canviat els diferents elements de l'estació al llarg del temps, com ara el terra, l'ornamentació, elements que han desaparegut, altres que s'han afegit i els que es mantenen.

Són 14 fotomuntatges amb una breu explicació en castellà de Nikolai Sevtxenko sobre la història de l'estació i com ha estat més o menys adaptada, amb el pas del temps, a les noves necessitats de la societat moscovita.

Darrera modificació
divendres, febrer 9, 2018 - 08:10
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/fotomuntatges-que-mostren-pas-temps-metro-de-moscou