Autor
Redacció

Un miler de xinesos enllesteixen en 9 hores la plataforma de vies d'una estació d'alta velocitat

L'excel·lent coordinació de 7 equips de 1.500 treballadors, equipats amb 23 excavadores i 7 trens, va permetre construir la plataforma de vies de l'estació del tren d'alta velocitat de Nanlong, a la ciutat de Longyan, al sud de la Xina, en 9 hores. Tota una gesta de l'enginyeria xinesa, que va requerir una minuciosa preparació de 10 mesos.

Per minimitzar l'afectació al servei, els obrers van fer en un temps rècord la connexió de tres ferrocarrils principals, el de Ganlong, el de Ganruilong i el de Zhanglong, amb el de Nanlong. També van instal·lar la senyalització, les comunicacions i els equips de monitoratge. L'estació de Nanlong formarà part del tren d'alta velocitat Nansanlong, de 246 quilòmetres, que s'ha d'acabar abans de final d'any.

Segons explica la notícia del portal del South China Morning Post, un cop finalitzades les obres s'espera que l'enllaç ferroviari redueixi el temps de viatge de Nanping a Longyan de 7 hores a 1,5 hores.

Darrera modificació
dimecres, febrer 7, 2018 - 08:19
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/miler-de-xinesos-enllesteixen-9-hores-plataforma-de-vies-duna-estacio-dalta-velocitat