Autor
Redacció

Heu vist una furgoneta Ebro circulant per les andanes de Catalunya de la L3 als anys 70?

Un dels punts forts de la petita furgoneta Siata, que es va fabricar a Tarragona entre el 1967 i el 1980 sobre xassís Seat, era l'agilitat per moure's pels carrers estrets de les ciutats.

L'anunci televisiu de Motor Ibérica per publicitar l'Ebro Siata 40, la seva versió d'aquest vehicle, destacava aquesta versatilitat per desplaçar-se per llocs angostos, i posava com a exemple un trajecte pel metro de Barcelona. Els creatius publicitaris van idear un clip en què el transportista d'un pastís de boda decideix eludir els embussos i fer drecera amb la furgoneta pel camí més inversemblant: l'estació de Catalunya de la línia 3 de metro, en paral·lel a entranyables trens de la sèrie 300!

Una transgressió imperdonable del reglament de viatgers, la normativa ferroviària i el sentit comú, per arribar a temps a una celebració de noces i aparcar el vehicle entre les taules del convit. Tot sembla que acabarà bé fins al moment en què apareix el pastís...

Si voleu saber més coses de la mítica furgoneta Siata i les seves variants, podeu consultar l'article de Motormania.

L'anunci va guanyar un premi als Clio Awards l'any 1973, guardons que reconeixen internacionalment l'excel·lència creativa en publicitat. Aquí teniu la versió en color:

 

Darrera modificació
dijous, febrer 8, 2018 - 08:32
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/heu-vist-furgoneta-ebro-circulant-andanes-de-catalunya-de-l3-anys-70