Autor
Toni Bravo

La fira de les tecnologies aplicades al transport públic 2018 comptarà amb 250 expositors

El 98% de l'espai expositiu de la IT-Trans ja estava reservat set mesos abans que l'exposició obri les portes el 6 de març vinent a Karlsruhe, Alemanya.

Dos anys després de la darrera edició de la fira IT-Trans, la ciutat alemanya de Karlsruhe torna a acollir, del 6 al 8 de març, la sisena edició dels últims avenços en tecnologies de la informació aplicades al transport públic.

L'interès que desperta aquesta cita és tal que, set mesos abans d'obrir portes, el 98% de l'espai expositiu ja estava reservat. Uns 250 expositors de més de 30 països presentaran els últims productes i serveis en sistemes d'informació de viatges, gestió de tarifes, targetes intel·ligents, sistemes de seguretat i gestió del trànsit. També una gran quantitat de start-ups participaran a la fira IT-Trans presentant les seves novetats.

Un exemple de les noves tendències pensades per canviar la mobilitat del futur és el Volocopter: després de volar per un entorn urbà a Dubai el passat mes de setembre, el taxi aeri elèctric i autònom per a dues persones es podrà veure a Karlsruhe.

Investigadors, experts en la indústria i líders d'opinió presentaran les seves solucions intel·ligents i visions innovadores durant els 3 dies de la fira. El focus de la conferència serà Viatgers intel·ligents en sistemes intel·ligents. La conferència girarà al voltant de temes que comprenen les prioritats, desafiaments i oportunitats actuals del sector, com dades i economia de l'API, relacions amb els clients, noves solucions de mobilitat, venda d'entrades i pagament, operacions i manteniment, seguretat cibernètica i vehicles autònoms.

Per primera vegada hi haurà un bus autònom per recollir assistents de la IT-Trans i dur-los a terme per fer un petit circuit de proves al recinte firal. 

Darrera modificació
dijous, març 1, 2018 - 13:46
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/fira-de-tecnologies-aplicades-transport-public-2018-comptara-amb-250-expositors