Autor
Redacció

Santander estrena nou servei d'autobús d'altes prestacions amb el MetroTUS, l'1 de febrer

El Diario Montañés de Santander presenta en una vídeonotícia la línia d'autobusos d'altes prestacions MetroTUS, que travessa el centre de la ciutat i que entrarà en funcionament el proper 1 de febrer.

Històricament, totes les línies d'autobús passen pel centre de la capital càntabra, amb la congestió de trànsit que això suposa. Per aquest motiu s'han fet una sèrie d'actuacions a nivell d'infraestructura, vehicles, serveis i readaptant línies amb l'objectiu de disminuir aquest nombre de vehicles i optimitzar el transport públic de la ciutat. Es vol millorar les freqüències de pas, augmentar la velocitat comercial i reduir el temps de viatge.

Diverses línies provinents de la perifèria de la ciutat tenen parada als intercanviadors situats als extrems del corredor central, entre Valdecilla i el camp de futbol El Sardinero. Cinc busos nous articulats, amb capacitat per a 150 persones, circularan per un carril reservat,  on se situen les sis parades intermèdies entre els dos extrems. A més, s'ha anunciat que aquests autobusos tindran prioritat semafòrica.

Darrera modificació
dimecres, gener 31, 2018 - 08:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/santander-estrena-nou-servei-dautobus-daltes-prestacions-amb-metrotus-l1-de-febrer