Autor
Redacció

Aquesta col·lecció virtual de fotografies testimonia el dia a dia dels busos metropolitans

A més d'administrar un web enciclopèdic sobre el transport públic de Barcelona, Pepe Mora recull desenes de fotografies d'autobusos al Facebook, al perfil Autobuses BCN. Les col·leccions les té classificades per àlbums. cadascun dels quals correspon a un mes. El mes de gener del 2018 ja porta més de 100 fotografies, igual que les de desembre del 2017. Així podem viatjar per les seves instantànies, mes rere mes, remuntant-nos en el temps.

La majoria son fotografies d'autobusos en servei, testimonis dels vehicles en diferents punts dels seus itineraris. En aquesta biblioteca també hi ha lloc per a les instantànies històriques i d'altres autors. Per exemple les de la companyia CGA, precursora de TMB, de títols de transport, de models de vehicles com el Pegaso Chausson o l'ACLO 410; parades d'autobusos dels anys 70, fullets, o de serveis de bus en altres poblacions.

També hi ha imatges del món de ferrocarril, com el 150è aniversari del tren de Sarrià, del Trambaix, del 50è aniversari del metro el 1976, del funicular de Vallvidrera o del metro de Barcelona en diferents períodes de la seva història.

Tota una biblioteca d'imatges del servei diari del transport de l'àrea metropolitana de Barcelona i d'altres punts de Catalunya. 

Darrera modificació
dimarts, febrer 6, 2018 - 08:39
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/aquesta-colleccio-virtual-de-fotografies-testimonia-dia-dia-busos-metropolitans