Autor
Marta Espinosa

El portal web de TMB fidelitza visitants durant el 2017

El web tmb.cat supera els 12 milions de visites anuals i es consolida així com el canal preferit dels usuaris a l'hora d’informar-se sobre el servei de transport públic a l'àrea de Barcelona.   

Les visites al web de TMB durant el 2017 han superat els 12 milions, una xifra molt similar a la de l'any anterior. Recentment, el web corporatiu ha incorporat millores com la integració de l'espai personal del club d'usuaris del JoTMBé per aconseguir una navegació més intuïtiva, amigable i amb més prestacions. 

Les seccions i pàgines més visitades han estat el planificador de rutes Vull anar, la secció de bitllets i tarifes, la consulta de línies de bus, el mapa de metro, la previsió d'hora del pas del proper bus TMB iBus i la informació d'horaris.

Els dies de més afluència de visites a TMB.cat el 2017 van ser el 3 d'octubre, dia de vaga general; el 7 de novembre i la informació sobre la posada en marxa de la nova xarxa de bus; el 24 d'abril, que coincidia amb una vaga de metro i el 17 d'agost, dia de l'atemptat terrorista a Barcelona.

També destaca l'increment d'accessos al web a través de dispositius mòbils, que va arribar al 64%, gairebé vuit milions del total de visites rebudes.

Creix l'interès per la informació de servei

Concerts, festivals, festes majors, partits de futbol, fires, curses… la ciutat de Barcelona programa i acull al llarg d'un any milers d'activitats esportives, d'oci i culturals que també tenen un lloc a la secció Esdeveniments i avisos del web de TMB. Aquest apartat del web ofereix a l'usuari la informació més pràctica a l'hora de conèixer les afectacions i les millors recomanacions de transport públic per anar als diferents esdeveniments.

Aquest 2017 la secció ha publicat més de 500 avisos que han acumulat més de 805.000 visites. Molts d'aquests avisos han estrenat un disseny per fer-los més pràctics, acompanyats d'un mapa inserit de Google Maps. Se n'han creat més de 90 d'aquest tipus i han rebut un total d'1,5 milions de visites.

Els avisos que més visites han rebut han estat els relacionats amb el desplegament de la darrera fase de la nova xarxa de bus, els que informaven de les vagues de metro i el que es va dedicar a les afectacions i recomanacions de transport per a la Diada.

A més, dins la secció s'han publicat un total de 400 alteracions planificades que han afectat el servei de bus i que també han generat un mail als usuaris de les línies afectades a través de la subscripció a Alertes TMB.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:52
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/portal-web-de-tmb-fidelitza-visitants-durant-2017