Autor
Redacció

#TMBrecomana regalar-se una superexperiència a la Marató de Donants de Sang

El regal que suposa per a un mateix i per a la resta l'experiència de donar sang és l'eix de la campanya de la Marató de Donants de Sang de Catalunya del 2018: "La superexperiència de la donació de sang. Molt més del que dones".

Una experiència que és un obsequi per a un mateix i que també es podrà regalar, igual que es fa amb les capses de regals d'experiències. Només que aquestes vivències són molt més especials, per la satisfacció personal de saber que ajudes altres persones a viure gràcies al teu gest.

A més, aquesta satisfacció es veurà incrementada perquè a partir de la Marató tots els donants rebran un SMS quan la seva sang s'enviï a un hospital per tractar un pacient.


Una experiència que és un regal vital per als que la reben, com víctimes d'accidents, mares que han patit una hemorràgia postpart, malalts de leucèmia, trasplantats de fetge, pacients que necessiten transfusions periòdiques, nens... i que podem trobar al blog www.moltesgracies.net

Per col·laborar amb la Marató de Donants de Sang pots entrar al web maratodonants.cat i reservar hora, tot i que no és imprescindible.

La superexperiència de la donació de sang. Molt més del que dones, del 12 al 19 de gener als principals hospitals i el 12 i 13 de gener també al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
dilluns, gener 15, 2018 - 08:30
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-regalar-se-superexperiencia-marato-de-donants-de-sang