Autor
Oriol Pàmies

Una delegació de parlamentaris de Corea del Sud visita TMB

Dins d'un recorregut per diversos països d'Europa, els legisladors s'han interessat pel funcionament de la xarxa de transport de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Cinc membres de l'Assemblea Nacional (òrgan equivalent al Parlament nacional) de Corea del Sud han visitat avui les instal·lacions de TMB per conèixer les principals característiques, el funcionament i els projectes de futur de les xarxes de metro i autobusos. Encapçalava la delegació el diputat Ahn Gyu-Baek, membre de la comissió de Territori, Infraestructures i Transports de l'Assemblea.

Els membres del legislatiu del país asiàtic han estat rebuts per responsables dels departaments de Negoci Internacional i de Projectes Estratègics de Metro a la seu central de la companyia. L'estada a Barcelona formava part d'un itinerari oficial per diferents països europeus.

La visita dels parlamentaris ha tingut lloc poc després de la firma del conveni entre TMB i un conglomerat d'empreses i institucions tecnològiques de Corea del Sud perquè el metro de Barcelona sigui l'escenari d'una prova pilot de funcionament de portes d'andana de moviment vertical.

Imatge
Trobada de la delegació coreana a la seu central de TMB / Foto: Pep Herrero (TMB)

Trobada de la delegació coreana a la seu central de TMB / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
divendres, gener 12, 2018 - 10:49
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/delegacio-de-parlamentaris-de-corea-sud-visita-tmb