Autor
Redacció

El calendari de transports per al 2018 que et pots baixar i imprimir

Terminus és un centre d'estudis que treballa des de fa més de tres dècades en la recerca i publicació especialitzada de la història i tècnica dels transports.

Per a aquest 2018 ha editat un calendari en pdf en què cada mes té una gran fotografia d'un mitjà de transport a color, acompanyada d'un text explicatiu.

El mes d'abril del 2018 té la imatge d'un antic bus del barri de TMB desembarcat al port de Tànger, al Marroc. El text que l'acompanya ens dona pistes del nou servei que farà: el de la solidaritat.

A l'octubre del 2018 apareix una altra fotografia d'un mitjà de transport de TMB. En aquest cas és el metro: un tren de la sèrie 9000 apareix estacionat a cotxeres. El breu explica que aquests tipus de combois poden circular sense conductor i que són els que estan presents a la línia automàtica L9/10.

En la resta de fotografies apareixen ferrocarrils de tot Europa, com tramvies de Viena, Estrasburg, Berlín o Barcelona, trens de rodalia i d'alta velocitat o diferents unitats de locomotores.

Un calendari de transports que et pots baixar i imprimir per a aquest 2018.

Darrera modificació
dimecres, gener 3, 2018 - 08:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/calendari-de-transports-2018-que-et-pots-baixar-imprimir