Autor
Redacció

El metro de Màlaga felicita les festes amb un entretingut vídeo coral inspirat en Broadway

El metro lleuger de Màlaga felicita aquestes festes amb un vídeo inspirat en els musicals de Broadway que recull l'esperit nadalenc i que es pot considerar 100% malagueny en la seva creació.

La música és un dels atractius del clip. Vicky & The Bottomless és un grup musical de Màlaga, una party cover band que versionen temes de funk, soul, R&B, rock, pop, blues i d'actuals. El seu Facebook explica que la seva cantant, Vicky Fusta, ha compartit escenari en festes privades amb figures tan rellevants com Van Morrison, Rod Steward o Gibson Brothers.

Pel clip han versionat la nadala Jingle Bells a ritme de rock fusionat amb aires de musical de Broadway.

La banda sonora i les primeres imatges situen l'inici de la història en una estació exterior del metro. Una noia jove discuteix pel mòbil amb la seva parella. Puja al comboi afectada per la discussió que acaba de tenir, mentre la gent al seu voltant té un estat d'ànim positiu. S'adorm.

En el món oníric comencen a aparèixer les primeres notes de la versió rockera del Jingle Bells i unes ballarines de Le Danse Studio la desperten a dintre del seu somni perquè se'ls uneixi. Es succeeixen diverses i breus perfomances en combois, estacions i vestíbuls amb les ballarines i els components de la banda Vicky & The Bottomless.

Quan la protagonista es desperta, el primer que fa és mirar el mòbil: cap missatge de la seva parella. L’estat positiu dels altres usuaris del metro es manté. Tot continua igual, fins que pitja el botó per obrir les portes per baixar del comboi...

Darrera modificació
dimarts, gener 2, 2018 - 10:11
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/metro-de-malaga-felicita-festes-amb-entretingut-video-coral-inspirat-broadway