Autor
Redacció

Gravacions casolanes del pas del Tramvia Blau per l'avinguda Tibidabo

El canal de YouTube de Francisco Segura Housenhower mostra un vídeo casolà del recorregut del Tramvia Blau, de pujada i baixada, per l'avinguda del Tibidabo.

Francisco s'ha situat al cantó esquerre, mirant a mar, per començar a gravar l'arribada del tramvia número 7 molt a prop del final del seu recorregut a la part de muntanya de l'avinguda. A poc a poc, va apareixent el contorn del mític vehicle i de la seva perxa fregant el cable d'alimentació superior. A l'alçada del youtuber, les imatges segueixen el pas del tramvia des de la part dreta de la calçada cap a l'esquerra, on arriba al final del seu recorregut deixant pas als vehicles que el seguien en processó. El vídeo finalitza amb la sortida del mateix cotxe des de la banda muntanya de l'avinguda Tibidabo fins al seu extrem inferior, al costat de la plaça Kennedy.

El Tramvia Blau és el darrer supervivent de l'antiga línia de tramvies de Barcelona. Es va inaugurar el 1901 i fa un recorregut de 1.276 metres cap al peu del funicular del Tibidabo, envoltat de construccions modernistes i noucentistes que donen pas a la natura i a magnífiques vistes de la ciutat.

Darrera modificació
divendres, gener 5, 2018 - 10:23
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/gravacions-casolanes-pas-tramvia-blau-lavinguda-tibidabo