22.12.2017
Autor
Premsa TMB

Horaris especials del metro i els autobusos de TMB la vigília de Nadal

Subtítol

Pel cap de setmana de Cap d'Any el metro funcionarà 67 hores, mentre que el diumenge 24 de desembre, vigília de Nadal, tancarà a les 23.00 hores.

Cada any, el 24 de desembre, la vigília de Nadal, els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) faran l’última sortida des de les parades d’origen a les 22 hores i el servei de metro finalitzarà com és habitual per aquesta festivitat, a les 23.00 hores.

El dia de Nadal el metro obrirà a les 5 del matí i, pel fet de ser vigília de festiu, funcionarà fins a les 2 de la matinada. El dia de Sant Esteve, 26 de desembre, en ser vigília de laborable hi haurà servei de metro fins a les 12 de la nit.

Per Cap d’Any, que enguany cau en cap de setmana, el metro funcionarà 67 hores de forma continuada, des de les 5 del matí de dissabte 30 de desembre, fins a les 12 de la nit de dilluns dia 1 de gener.

Aquests dies i fins a passat Reis, s’espera una intensificació de la mobilitat al centre de Barcelona i a les zones comercials de la ciutat i l’àrea metropolitana. TMB recorda que el metro serà l’opció més recomanable per eludir la congestió en el trànsit de superfície associada a aquestes dates.

El conjunt del dispositiu de TMB per Nadal està explicat en aquesta nota i també a l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
28.12.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/horaris-especials-metro-autobusos-de-tmb-vigilia-de-nadal-2