Autor
Redacció

Art sota terra: imatges que potser no has vist del fotogènic metro d'Estocolm

El metro d'Estocolm, a Suècia, és un dels més fotografiats gràcies a la seva arquitectura i a l'art que es troba integrat a les seves estacions.

El blog de viatges Vagamundos Viajeros ha publicat un article sobre el metro d'Estocolm en què el qualifica com "la galeria d'art més extensa del món".  Són 90 estacions amb obres de 150 artistes.

L'autora de l'article, Patrícia Saracho, que es defineix com a "viatgera, internetera, cinèfila, inquieta i 2.0", ha centrat el seu reportatge en algunes de les estacions més famoses. Les imatges que publica al seu article estan acompanyades d'un breu text explicatiu. Un dels atractius del reportatge és que algunes fotografies ens resulten familiars i d'altres ens mostren escenes menys conegudes.

De la línia blava, a més de les fotografies de la famosa estació central, T-Centralen, hi ha imatges de Kungsträdgården, Västra Skogen i Solna Centrum.

Si vols, pots consultar al blog les imatges de les estacions de la línia verda, Thorildsplan i Hötorget, o les de la línia vermella, Stadion, Tekniska Högskolan i Universitetet.

Darrera modificació
dilluns, gener 29, 2018 - 08:05
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/art-sota-terra-imatges-que-potser-no-has-vist-fotogenic-metro-destocolm