Autor
Redacció

L’AMB incrementa en 17,6 milions l’aportació al sistema de transport públic metropolità

Aprovats inicialment els pressupostos de l’ens metropolità i els seus ens públics vinculats per a l’any vinent.

El ple extraordinari del Consell Metropolità celebrat avui ha aprovat definitivament els pressupostos del Grup AMB per al 2018, que ascendeixen a 1.697 milions d’euros. Aquesta xifra inclou el pressupost del’AMB com a institució i els dels ens públics, organismes autònoms i societats mercantils cent per cent participades, com les que formen TMB, segons ha informat la institució.

En el capítol de mobilitat i transport, l’AMB ha previst incrementar l'aportació a l'ATM fins als 129,7 milions d’euros per contribuir al finançament del conjunt del sistema metropolità de transport col·lectiu. Això suposa un augment de 17,6 milions d’euros respecte l’any 2017. Uns altres 100,86 milions es destinaran als pagaments dels serveis de gestió indirecta de transport públic.

En el mateix capítol s’inclouen els costos de la tarifació social (18,21 milions d’euros), és a dir, la gestió de la targeta rosa metropolitana per a la gent gran, i dels títols i serveis de transport públic per a persones amb mobilitat reduïda.

Més informació a la nota de premsa de l’AMB.

Darrera modificació
dimarts, desembre 19, 2017 - 17:18
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/lamb-incrementa-176-milions-laportacio-sistema-de-transport-public-metropolita