Autor
Laura Martínez

L'estació de metro Diagonal s'omple de música contra la violència masclista aquest dijous

Amb aquesta acció TMB tanca un trimestre d'activitats centrades a informar i sensibilitzar contra aquest tipus de violència

Demà, dijous 14 de desembre, el vestíbul de l’estació de metro de Diagonal ubicat a  rambla Catalunya - Rosselló (línia 5) acollirà l’actuació de Carmen Doora, a les 18 hores, com a tancament de Mou-te contra la violència masclista, la causa solidària dels treballadors de TMB per al 2017.

Amb pinzellades de pop, funk, jazz i flamenc, la cantant interpretarà diferents peces del seu primer disc, Eco, produït per Ángel Dorao. Aquest disc representa un crit contra la violència en totes les seves manifestacions, des de la violència masclista a l’explotació infantil o el maltractament a la natura.

Part d’aquests temes, enregistrats amb una producció cuidada i meticulosa i amb so analògic quasi en la seva totalitat, els oferirà Carmen Doora en una actuació exclusiva al metro. Són composicions properes i accessibles al públic en general, que eviten caure en la simplicitat o la repetició, i amb una gran riquesa de matisos i harmonies per crear consciència.

Darrera modificació
divendres, desembre 15, 2017 - 11:02
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/lestacio-de-metro-diagonal-somple-de-musica-contra-violencia-masclista-aquest-dijous