Autor
Marta Espinosa

TMB convida a aparcar el transport privat durant les festes, rens inclosos

L'original nadala vol promoure l'ús del transport públic en els desplaçaments que es fan per Nadal, Cap d'Any i Reis. 

Com cada any, TMB desitja molt bones festes i un feliç any 2018 als usuaris. Un pare Noel molt original ens avisa que deixa els seus rens aparcats i que viatjarà en metro i en autobús per repartir els regals. El creatiu disseny el signa l’estudi La Casa de Carlota.

A partir d'avui fins passat Reis, la felicitació de Nadal de TMB es pot escoltar a la megafonia de la xarxa de metro, també la veurem al espais publicitaris d'algunes estacions, la lluiran en una desena d'autobusos i es passarà a les pantalles del MouTV. La nadala serà present al web de TMB i a les xarxes socials corporatives (Facebook, Twitter i Instagram).

 

Imatge
La nadala escollida per TMB per felicitar el Nadal 2017 / Imatge: TMB

Un estudi referent en inclusió social

La Casa de Carlota fomenta la inclusió sociolaboral des del 2013. Va ser escollida l'any 2014 per l'associació Forética com una de les millors iniciatives socials i seleccionada com a empresa Incorpora per la seva tasca social. A més, l'estudi ha rebut diversos guardons en matèria d'RSC, entre els quals el premi internacional de la Fundació Corresponsables al millor projecte social del 2016 en categoria pimes, i dos dels seus treballs han estat guardonats als premis internacionals Laus de disseny gràfic i comunicació visual.

El seu tret distintiu com a estudi de disseny gràfic és que l'equip està format per persones amb síndrome de Down i autisme que treballen de forma integrada amb dissenyadors professionals, il·lustradors i estudiants d'escoles de disseny.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:45
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/tmb-convida-aparcar-transport-privat-durant-festes-rens-inclosos