Autor
Redacció

#TMBrecomana 'Ajuda'ls a créixer', la campanya de Nadal de la Fundació Pere Tarrés

Title
Media Name: tiswagatrubopruclekowradrivudujitoswithigokeneshiphotradicrocraswodrotephucegashovotrushawisoshagocrafrosowoshagauashipeslabukephabroleuoslastiswivispapethuuagetrewabrobarotranoraphebodrepetipibribriuumishonoswebocusli

La campanya solidària de Nadal de la Fundació Pere Tarrés, Ajuda’ls a créixer, té com a fita recollir donatius, tant d'empreses com de particulars, per dur a terme els programes socials i educatius necessaris per a infants en risc d'exclusió social.

Aquest any es farà un treball educatiu amb els infants i les seves famílies respecte a higiene dental i hàbits alimentaris. La Fundació ha detectat que alguns dels infants que acudeixen als centres socioeducatius tenen problemes dentals que requereixen tractament mèdic.

Per aquest motiu, la Fundació Pere Tarrés s'ha proposat fer-se càrrec del cost dels tractaments que el sistema de salut pública no cobreixi i que privadament suposin una despesa que les famílies no puguin assumir per als seus infants.

La campanya de Nadal destina els recursos obtinguts a un total de 23 centres, que  acullen al voltant de 2.500 infants. El seu objectiu és que tots els nens i les nenes puguin desenvolupar-se i créixer de forma positiva, a través d’activitats educatives i de lleure. A més, també es treballen les seves competències i habilitats socials i emocionals a través del joc i de tallers.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
dimecres, desembre 20, 2017 - 10:34
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-ajudals-creixer-campanya-de-nadal-de-fundacio-pere-tarres