Autor
Redacció

#TMBrecomana la campanya ‘Amb tu com a casa’ pel nou Centre de Neonatologia Avançada

Title
Media Name: hebracujubrishiswispoprislopistecekefrijuturotrovuranastoprebradisheprostarunutrimiphovaphaswomabigitrupefriwratricohododedrithumisteswispocravucacacrasp

"Hi ha guerrers que neixen sense armadura...".

Així comença la història de l'Álvaro al web Amb tu com a casa. L'Álvaro va néixer amb 25 setmanes de gestació i 600 grams de pes.

La presència, l'amor i el contacte pell amb pell dels pares amb el nadó van tenir un paper clau en el seu tractament per superar les complicacions de les primeres setmanes. El centre per a prematurs explica que la inclusió de les famílies com a part de l'equip de cures i el contacte pell amb pell (mètode cangur), són essencials a l'hora de millorar l'evolució dels nadons prematurs i reduir les possibles seqüeles.

Avui l'Álvaro ja té més d'un any.

El projecte del nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d'Hebron vol que la família sigui en el centre de les cures amb la creació d'espais familiars dins de l'hospital. Per aconseguir-ho, l'hospital ha engegat una campanya solidària obrint diferents vies per col·laborar i recollir entre institucions, empreses i persones els 880.000 euros necessaris per fer-ho realitat.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
dijous, desembre 21, 2017 - 09:04
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-campanya-amb-tu-com-casa-nou-centre-de-neonatologia-avancada