Autor
Redacció

#TMBrecomana la festa ‘Posa’t la gorra’ pels infants amb càncer, el 16 de desembre

La 17a edició de la festa Posa't la gorra a Barcelona pels infants i adolescents amb càncer porta novetats: es farà al Parc de la Ciutadella i compta amb un programa amb molta música, participació i tallers per fer encara més obert i participatiu el sarau.

Quim Morales i Anna Polo, del programa d'humor La segona hora de RAC-1, seran els presentadors de la celebració, que es farà a l'escenari de la plaça de la Cascada Monumental, al Parc de la Ciutadella, durant el matí del dissabte 16 de desembre.

Hi haurà diverses cercaviles a partir de les 10.30 h, ball amb els Brodas Junior, activitats com llits elàstics, jocs de construcció, circuits de mobilitat o tallers d'estampació o pintacares. I molta música, amb rock alternatiu, festiu i una actuació sorpresa d'un grup de pop-rock català cap a les 13.30 h...

Es pot col·laborar amb l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) comprant la gorra, dissenyada per Desigual i necessària per participar en les activitats.

Com que un dels efectes secundaris del tractament per al càncer és la pèrdua dels cabells, els nens afectats es cobreixen el cap amb una gorra. D'aquí el símbol de la festa, que fa que per un dia tots portin la gorra i ajudin amb els fons recaptats a mantenir la gratuïtat dels serveis que ofereix l'AFANOC.

L'entitat, sense ànim de lucre, es va fundar el 1987 a partir de l'experiència d'un grup de pares i mares que tenien un fill o filla ingressat a l'hospital amb diagnòstic de càncer. Ofereix allotjament en apartaments a famílies d'infants o adolescents amb càncer que s'hagin de desplaçar lluny de casa per fer el tractament als hospitals de referència de Barcelona (la Casa dels Xuclis). També dona suport psicoemocional a les famílies durant tot el procés de la malaltia o suport social, entre altres tipus d'ajudes.

TMB hi col·labora fent difusió de la festa.

Darrera modificació
dilluns, desembre 11, 2017 - 08:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-festa-posat-gorra-infants-amb-cancer-16-de-desembre