Autor
Laura Martínez

"Prou violència masclista", el clam dels viatgers del metro al fotografiar-se a Diagonal

Divendres passat el metro es va convertir en l'escenari d'un photocall contra la violència masclista, una activitat de la campanya contra aquesta xacra, la causa solidària de TMB per al 2017.

Les participants del taller de fotografia De l’ombra a la llum (de la Fundació Setba), que han viscut la violència masclista en primera persona, es van posar divendres darrere de la càmera al metro de Diagonal per retratar tothom que va voler donar suport a la seva lluita.

A l'inici va tenir lloc un acte institucional amb intervenció de representants de TMB, de la Fundació Setba i Photogenic Festival, així com del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i dels protagonistes del projecte: les dones participants al taller, Maria Espeus (fotografia), Rosa Regàs (textos) i Ventura Camacho (responsable del taller).

La mateixa Maria Espeus, autora de les 15 fotografies de l’exposició que actualment es pot veure al passadís d’enllaç de l’intercanviador de metro de Diagonal, entre les línies 3 i 5, va dirigir una visita guiada a les seve sobres.

Imatge
Un moment de la visita guiada per Maria Espeus a l'exposició / Font: Pep Herrero (TMB)

Un moment de la visita guiada per Maria Espeus a l'exposició / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dilluns, novembre 27, 2017 - 14:06
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/prou-violencia-masclista-clam-viatgers-metro-fotografiar-se-diagonal